Bestaande klant? Login

Nieuws

 

Wordt hier op de hoogte gehouden van de laatste RunningSmart nieuwtjes!

Interesse, of op zoek naar meer info? Vraag het aan één van onze coaches in jouw buurt!

Vind een coach  

RunningSmart & SmartTextiles

10.07.2018 09u58

Vorige maand bezocht RunningSmart het nieuwe hoofdkwartier van onze partner Kinetic Analysis, in het kader van het project Smart Sport Textiles, in ’s Hertogenbosch (Nederland). We bezochten er het gloednieuwe onderdak van de Jheronimus Academy of Data Science, een erg inspirerende omgeving waar ze door innovatie en integratie van ‘big data’ de deur naar de toekomst open trappen.

 

RunningSmart deelt zijn expertise in de ontwikkeling van UNDO Sportswear, een innovatief sporttruitje met sensoren die moeten helpen om sportprestaties nog beter te analyseren. Door sensoren in kledij te verweven, verkrijg je een schat aan gegevens. De bedoeling is dat sporters, op basis van de verwerking van de gegevens via het “slimme truitje”, persoonlijkere feedback krijgen zoals waarschuwingen voor overbelasting en blessures, tips om looptechniek te verbeteren, en andere nuttige informatie.

Er is nog heel wat werk voor de boeg voor jullie het truitje in de rekken zullen zien hangen, maar het belooft nu al een echte meerwaarde te zijn voor iedere loper!

Meer info? Volg hier de blog!